«Метро» та «Ашан» у Запоріжжі припиняють свою роботу

Метро та Ашан
Адміністрації гіпермаркетів «Метро» та «Ашан» повідомили про тимчасове припинення роботи магазинів торговельних мереж у Запоріжжі.

У Запоріжжі з 23 вересня гіпермаркет «Метро» тимчасово припиняє свою роботу. Керівництво торгової мережі вирішило закрити магазин через загострену ситуацію у Запорізькому регіоні. Про це адміністрація «Метро» повідомила у соціальних мережах.

«Зверніть увагу, що через загострення ситуації магазин METRO у Запоріжжі тимчасово закритий. Ваша безпека є основним пріоритетом для команди METRO Україна. Будьте обережні та бережіть себе!»

Також 23 вересня тимчасово закривається гіпермаркет «Ашан». Таке рішення керівництво магазину ухвалило з міркувань безпеки.

«Сьогодні ми готові обслужити всіх клієнтів, які потребують запастись товарами. Наші полиці достатньо наповнені всім необхідним. Нагадуємо, магазин відкритий до 21:00», – повідомили у прес-службі гіпермаркету «Ашан».

Керівництво гіпермаркету сподівається на якнайшвидше відновлення роботи.

Раніше ми повідомляли, що СБУ ідентифікувала понад 1,5 тис. осіб, яких ворог планує залучити до організації псевдореферендуму на Запоріжжі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *