Подробиці ранкового ракетного удару 21 жовтня (ФОТО, ВІДЕО)

ранкового ракетного удару
З’явилися перші фотографії та відео з місць ранкового ракетного удару. Новини Запоріжжя останні сьогодні про обстріл 21 жовтня.

Як ми уже повідомляли, 21 жовтня близько 08:30 ворог здійснив чергову ракетну атаку на Запоріжжя. Постраждали житлові будинки. Містяни чули 6 потужних вибухів. Ворог атакував місто ракетами С300. Постраждали житлові будинки в одному з історичних районів Запоріжжя та об’єкти інфраструктури. За попередньою інформацією, загиблих немає. Є троє поранених. Дані уточнюються.

ранкового ракетного удару

В житловому багатоповерховому будинку внаслідок атаки пошкоджено газову систему, сталося загоряння, зруйнована стіна. На місті подій вже працюють профільні служби. Також окупант поцілив в школу в одному з районів Запоріжжя. В навчальному закладі пошкоджено дах та вибито шибки. Ще були влучання в об’єкти інфраструктури та на відкриті території.

На території міста можуть знаходитись частини боєприпасів. Вони небезпечні. Не можна підходити близько та чіпати їх. У рази виявлення треба негайно викликати рятувальників.

«Існує ймовірність повторних атак. Не можна нехтувати правилам безпеки. Будьте максимально пильними та обережними. Дбайте один про одного», – повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Раніше ми повідомляли, що у Запоріжжі під виглядом лазні працював бордель.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *