Відзавтра у Запоріжжі починаються віялові відключення

вводяться погодинні
Завтра, 31 жовтня з самого ранку у Запоріжжі почнуться віялові відключення. Вони відбуватимуться у 4 черги – новини Запоріжжя останні.

Резонансну новину сьогодні надвечір повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв у своїх соціальних мережах. За його інформацією, завтра, 31 жовтня з шостої години ранку на території Запоріжжя можливі віялові відключення електроенергії. Вони торкнуться як промислових підприємств, так і населення міста.

У «Запоріжжяобленерго» стверджують, що відповідне розпорядження надійшло від НЕК «Укренерго» в Запорізькій області. Єдина енергосистема України досі не оговталась від нещодавніх ракетних ударів рашистів. У мережі існує дисбаланс, саме тому з метою стабілізації ситуації у всій енергомережі НЕК «Укренерго» змушено вводить графіки погодинних відключень. Вони торкнуться підконтрольної території України у Запорізькій області.

Віялові відключення здійснюватимуться у 4 черги:

  • 1 черга з 06.00 до 10:40.
  • 2 черга з 10:40 до 14:20.
  • 3 черга з 14:20 до 18:00.
  • 4 черга з 18:00 до 22:00 (вона стосуватиметься промислових обʼєктів).

Як ми раніше вже повідомляли, графіки погодинних відключень електроенергії доступні на сайті «Запоріжжяобленерго». Завантажити та ознайомитися з ними можна за посиланням.

Закликаємо жителів Запоріжжя підготуватися до віялових відключень. Будьте обережні при користуванні ліфтами, щоби не втрапити у пастку, якщо ліфт у вашому будинку зненацька знеструмлять. Завчасно заряджайте свої телефони, ліхтарики та інші необхідні гаджети. І, звичайно, пам’ятайте, що нині требі максимально обмежити використання електричної енергії. Тільки разом доклавши максимальних зусиль ми зможемо пережити кризові часи.

Раніше ми повідомляли, що стали відомі подробиці учорашнього вибуху у Запоріжжі.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *