Вчергове по Запоріжжю вночі вдарили ракетами, жертв немає

по Запоріжжю ракетами
В ніч на 16 листопада країна-терорист вчергове завдала по Запоріжжю удару ракетами. Також під ранок був «прильот» по селу у передмісті.

Вчора ввечері та вночі у Запоріжжі постійно оголошували повітряні тривоги. А вночі вороги намагалися атакувати місто. Українські захисники з Сил протиповітряної оборони тримали небо над нашим містом та збивали ворожі ракети. Однак одна ракета все-таки дісталася цілі. Близько 01:00 години в ніч на 16 листопада ракетного удару зазнало одне з промислових підприємств Шевченківського району. Жертв немає, однак серйозно постраждали підсобні приміщення підприємства. Також від вибухової хвилі в кількох будинках поблизу повилітали шибки.

Удари були й по Запорізькому району. Близько 05:00 години ранку рашисти витратили три ракети, щоб розтрощити придорожній ресторан у селі поблизу Запоріжжя. Таке повідомив голова ЗОВА. Щоправда, Олександр Старух не назвав населений пункт, де були вибухи.

Країна оговтується після вчорашньої масованої ракетної атаки по критичній інфраструктурі. Немає ніяких гарантій, що сьогодні ситуація не повториться. Вкотре закликаємо наших читачів у разі оголошення повітряної тривоги обов’язково йти у безпечне місце.

Раныше ми повідомляли, що ситуація в українських енергомережах наразі критична.

Spread the love

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *